Menu

 
Vereniging Bescherming Bloemendaalseweg Gouda & Ridder van Catsweg
Lid of donateur worden

Het doel

De Bloemendaalseweg kan met recht een bijzonder stukje Gouda genoemd worden. Een fraaie schakering aan boerderijen, die ook huisvesting verleent aan verenigingen en instellingen, levert de stad zowel een groen getint rustpunt alsook een bron van ontspanning.

De Vereniging Bescherming Bloemendaalseweg (VBB), opgericht in 1995, stelt zich tot doel dit fraaie gebied te behouden voor de stad Gouda. De VBB heeft daarbij zowel aandacht voor het behoud van de Bloemendaalseweg, alsook de in haar verlengde gelegen Ridder van Catsweg.

En er is veel om te behouden. Denk aan de Koetserij, de zorgboerderij Oudersvrucht, de Kinderboerderij, het atelier van Rodenberg/Bakker, de locaties met hoogstamfruitbomen die door de VBB worden onderhouden, et cetera.

Uw steun

De bewaking van de uitvoering van het beheerplan, het bewaken van en optreden tegen aantasting van het gebied, vraagt tijd, aandacht en geld.
Als u ook van mening bent dat dit unieke stukje Gouda behouden dient te blijven, steun dan de VBB door lid of donateur te worden. Zowel het aantal leden en donateurs, alsook het daardoor beschikbare geld, geeft de VBB de invloed en de ruggesteun benodigd om door de gaan met het realiseren van haar doelstelling.

Lid worden

U kunt lid worden als u aan de Bloemendaalseweg of de Ridder van Catsweg woont die direct in het verlengde van de Bloemendaalseweg ligt, of als u vanuit uw woning direct uitzicht hebt op deze wegen.
U betaalt als lid € 15,-- per jaar. U ontvangt dan ook digitaal de nieuwsbrieven die regelmatig verschijnen en uitnodigingen voor de jaarvergadering, vrijdagmiddagborrels, de barbecue en andere feestelijke bijeenkomsten.

Ik wil lid worden

Donateur worden

Woont u niet op of direct naast de Bloemendaalseweg of de Ridder van Catsweg, maar wilt u de VBB wel financieel steunen, dan kunt u donateur worden.
U betaalt € 15,-- per jaar. U ontvangt dan ook digitaal de nieuwsbrieven die regelmatig verschijnen en uitnodigingen voor de jaarvergadering, vrijdagmiddagborrels, de barbecue en andere feestelijke bijeenkomsten. Als donateur hebt u geen stemrecht op de jaarvergadering, maar uw inbreng wordt zeer gewaardeerd.

Ik wil donateur worden